Zenekari szüret

Idén októberben, immár 12. alkalommal került megrendezésre a hagyományos Szüreti mulatság. A rendezvény a szokásokhoz híven lovaskocsis felvonulással kezdődött, ahol a kicsik és nagyok együtt énekelhették a nótákat. A muzsikát zenekarunk néhány tagja biztosította az út folyamán. Köszönjük, hogy Varró József idén is a segítségünkre volt ennek megszervezésében.

A műsort a györgyei Vadvirág Nyugdíjas Klub szüreti csokra nyitotta. Őket követően a Kastélykert Óvoda nagycsoportosai teremtettek lakodalmas hangulatot előadásukkal. Az általános iskola tanulói szintén színvonalas műsorral kedveskedtek.

A mulatságok elengedhetetlen része a tánc. Ezért ezt a hagyományt mi is minden évben felelevenítjük. Vagy a zenekarosok tanulnak meg valamilyen ide kapcsolódó táncot, vagy más táncegyüttest hívunk. Idén a Csillagszemű Táncegyüttes röpített vissza minket az időben. A számos díjjal és kitüntetéssel rendelkező együttes fantasztikus produkciója után mindenki megcsillogtathatta tánctudását, mivel egy rövid táncház erejéig közösen rophattunk egyet a táncosokkal.

A délutáni programok a nagykátai és a mi zenekarunk műsorával zárultak . Magyaros virtusú indulókat illetve könnyed dallamokat adtunk át a zene kedvelőinek.

A produkciók közben a szürethez kapcsolódó ügyességi játékok és kézműveskedés várt mindenkit.

Este a bálban Banderas húzta a talpalávalót. Az egri borok a büfében és az értékes tobolanyeremények egyaránt hozzájárultak a jókedvhez.

Köszönjük mindenkinek aki valamilyen formában hozzájárult a rendezvény megrendezéséhez! Jövőre is várjuk szeretettel kedves vendégeinket a 13. Szüreti Bálra!

Lesták Fanni